Barion Pixel
Kategóriák
Kosarad

Daikin

Daikin FTXC-B split klíma szett Daikin FTXC-B split klíma szett
INGYENES SZÁLLÍTÁS Új
Sík, stílusos elülső panel, amely könnyedén illeszkedik minden belső térbe, és könnyen tisztítható Online szabályzó (opcionális): vezérelje a beltéri egységet helyi hálózaton vagy interneten keresztül bárhonnan Szezonális hatékonysági értékek hűtési üzemmódban egészen A+++ osztályig Az R32-es ..
255,800 Ft
Nettó ár:201,417 Ft
Daikin Sensira B split klíma szett Daikin Sensira B split klíma szett
INGYENES SZÁLLÍTÁS Új
Szezonális hatékonysági értékek hűtési üzemmódban egészen A+++ osztályig Online szabályzó (opcionális): vezérelje a beltéri egységet helyi hálózaton vagy interneten keresztül bárhonnan, és tartsa szemmel az energiafogyasztását Csendes működés közben, akár mindössze 21 dBA értéken Az R32-es hűt..
267,800 Ft
Nettó ár:210,866 Ft
Daikin Comfora split klíma szett Daikin Comfora split klíma szett
INGYENES SZÁLLÍTÁS Új
Gyakorlatilag nem hallható: a készülék olyan csendben működik, hogy el is fogja felejteni, hogy ott van. Az ezüst allergén eltávolító és légtisztító szűrő kiszűri az olyan allergéneket, mint a pollenek, ezzel folyamatosan tiszta levegőt biztosít A 3D légszállítás egyesíti az automatikus függőleg..
360,800 Ft
Nettó ár:284,094 Ft
Daikin Perfera split klíma szett Daikin Perfera split klíma szett
INGYENES SZÁLLÍTÁS Új
Akár A +++ szezonális hatékonysági értékek hűtés és fűtés terén a modern technológiának és a beépített intelligenciának köszönhetően. A hőfokozás gyorsan felmelegíti otthonát a légkondicionáló beindításakor. A beállított hőmérsékletet 14% -kal gyorsabban éri el, mint a normál légkondicionálók (csa..
528,800 Ft
Nettó ár:416,378 Ft
Daikin Emura Fehér split klíma szett Daikin Emura Fehér split klíma szett
INGYENES SZÁLLÍTÁS Új
A jellegzetes kivitelezés és mérnöki tapasztalat nagyszerű egységet alkot az elegáns, matt kristályfehér burkolattal Az ezüst allergén eltávolító és légtisztító szűrő kiszűri az olyan allergéneket, mint a pollenek, ezzel folyamatosan tiszta levegőt biztosít Daikin Residential vezérlő: vezérelje ..
739,800 Ft
Nettó ár:582,520 Ft
Daikin Emura Ezüst split split klíma szett Daikin Emura Ezüst split split klíma szett
INGYENES SZÁLLÍTÁS Új Népszerű
A legendás design és csúcstechnológia egyedülálló kombinációja elegáns ezüst bevonattal Az ezüst allergén eltávolító és légtisztító szűrő kiszűri az olyan allergéneket, mint a pollenek, ezzel folyamatosan tiszta levegőt biztosít Daikin Residential vezérlő: vezérelje a beltéri egységet helyi háló..
752,800 Ft
Nettó ár:592,756 Ft
Daikin Stylish Fehér klíma szett Daikin Stylish Fehér klíma szett
INGYENES SZÁLLÍTÁS Új
A matt kristályfehér burkolatú, kompakt és funkcionális kivitel minden belső térbe beilleszthető A kellemes hőmérséklet érdekében a Coanda-hatás optimalizálja a légáramlást. A speciálisan kialakított lamellák használatával a légáramlat jobb fókuszálása lehetővé teszi a még jobb hőmérséklet-elosztá..
760,800 Ft
Nettó ár:599,055 Ft
Daikin Stylish Fekete split klíma szett Daikin Stylish Fekete split klíma szett
INGYENES SZÁLLÍTÁS Új Népszerű
A matt fekete burkolatú, kompakt és funkcionális kivitel minden belső térbe beilleszthető A kellemes hőmérséklet érdekében a Coanda-hatás optimalizálja a légáramlást. A speciálisan kialakított lamellák használatával a légáramlat jobb fókuszálása lehetővé teszi a még jobb hőmérséklet-elosztást a te..
768,800 Ft
Nettó ár:605,354 Ft
Daikin Stylish Ezüst klíma szett Daikin Stylish Ezüst klíma szett
INGYENES SZÁLLÍTÁS Új
Az elegáns, ezüst burkolatú, kompakt és funkcionális kivitel minden belső térbe beilleszthető A kellemes hőmérséklet érdekében a Coanda-hatás optimalizálja a légáramlást. A speciálisan kialakított lamellák használatával a légáramlat jobb fókuszálása lehetővé teszi a még jobb hőmérséklet-elosztást ..
779,800 Ft
Nettó ár:614,016 Ft
Daikin Stylish Feketeakác split klíma szett Daikin Stylish Feketeakác split klíma szett
INGYENES SZÁLLÍTÁS Új
A fekete fa burkolatú, kompakt és funkcionális kivitel minden belső térbe beilleszthető A kellemes hőmérséklet érdekében a Coanda-hatás optimalizálja a légáramlást. A speciálisan kialakított lamellák használatával a légáramlat jobb fókuszálása lehetővé teszi a még jobb hőmérséklet-elosztást a telj..
804,800 Ft
Nettó ár:633,701 Ft
Daikin Ururu Sarara klíma szett Daikin Ururu Sarara klíma szett
INGYENES SZÁLLÍTÁS Új
Párásítás, párátlanítás, szellőztetés, légtisztítás, fűtés és hűtés egyedülálló kombinációja egyetlen rendszerben 3-zónás mozgásérzékelő: más lesz a légáramlás mértéke ott, ahol emberek tartózkodnak és ott, ahol nincs senki. Az érzékelést 3 irányban végzi: balra, előre és jobbra. Ha nem észleli se..
1,165,800 Ft
Nettó ár:917,953 Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)